Kør gratis med Uber fra julefrokosten de næste to weekender – hvis du er fuld nok

Som led i et marketingsstunt fra kørselstjenesten Ubers side kan man de næste to weekender blive kørt gratis hjem - hvis man er fuld nok.

uber-gratis-tur

Uber har været i Danmark i et års tid nu og de har lagt sig godt og grundig ud med taxa-branchen, der mener, det er ulovligt, det Uber gør. Uber kalder sig for en samkørselstjeneste, mens taxabranchen mener, det er taxa-kørsel, de bedriver. Og det på ulovlig facon.

Nu skal Uber så nok igen blive upopulære hos taxa-chaufførerne. De tilbyder nemlig gratis kørsel de næste to weekender i Købehavn, hvis man er fuld nok. Man kan blæse i et alkometer placeret på Gothersgade og viser det en høj promille, tilbydes man en gratis tur hjem med en Uber-bil.

Du kan læse mere om det nye tiltag med gratis tur med Uber og også taxachafførernes reaktion.

Flere nyheder om Fritid

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk