Hund reddet fra druknedøden af heltemodig og anonym mand

Flemming Steen Nielsens hund var ved at drukne i det iskolde vand på Amager Strand, men så tråde en af hverdagens helte til.

is amager strand

70 årige Flemming Steen Nielsen fik onsdag den 6. januar et stort chok, da hans lille hun røg gennem isen på Amager Strand og dermed var ved at drukne i det iskolde vand.

Det skriver han på Facebook og kalder det for en af sine værste dage i sit liv.

Selv kunne han ikke redde hunden op af vandet på grund af hjertefejl, som ville betyde døden for ham selv, hvis han hoppede i det iskolde vand. Men ud af det blå kom en mand og reddede hunden.

Han tog sit tøj af, hentede hunden op af vandet, tog sit tøj på igen og gik sin vej. Flemming Steen Nielsen var helt i chok over det skete og fik aldrig takket manden, som han kalder for et mirakel. .”Jeg mindes ikke at ha’ set så flot en handling” skriver Flemming. “Jeg er denne mand dybt taknemmelig”.

 

“Hunden var ved at død, så jeg ville redde den”

Det lykkedes dog Go’ Aften Danmark at støve manden op, som viste sig være være Peder Lysgaard. Til Go’ Aften Danmark siger han, at han kunne se, at hunden var ved at dø i det iskolde vand og da ingen andre gjorde noget, besluttede han sig for at redde, da den ellers ville dø.

Flemming Steen Nielsen mødte Peder Lysgaard i Go’Aften Danmark og han sagde til ham, at han ville gøre alt for ham, hvis han nogen sinde fik behov for hjælp.

Flere nyheder om Amager Strand

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk