Nu kan alle københavnere høre, hvad der foregår i Amager Bio

Københavns Kommune har installeret 142 teleslyngeanlæg i 27 kulturhuse og biblioteker i byen – også på Amager.

teleslynge

Forestil dig at gå til foredrag og misse alle de vigtige pointer. Eller til en koncert, hvor du ikke kan høre, hvad forsangeren egentlig synger om. Det er virkeligheden for alle de borgere, der har problemer med hørelsen og det har godt 130.000 københavnere angiveligt.

De mange københavnere med hørehandicap kan nu glæde sig over, at Københavns Ejendomme har indkøbt og opsat lydudstyr på 27 kulturhuse og biblioteker – udstyr som gøre det muligt at høre, hvad der bliver sunget eller sagt, når stederne afholder koncert eller foredrag.

Udstyret hedder teleslynger og kan forstærke lyden til foredrag og koncerter og tilkobles et høreapparat.Steder på Amager med teleslyngeanlæg er Amager Bio, Islands Brygge Kulturhus og Ørestad Bibliotek og -Skole.

Flere nyheder om Sundhed

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk