Frants Nielsen genvalgt som borgmesterkandidat for Venstre

Venstre i Tårnby har afholdt opstillingsmøde til valg af borgmesterkandidat, og har genvalgt den 42-årige Frants Nielsen.

frants nielsen venstre tårnby

”Jeg takker for foreningens tillid, og er glad for at få chancen for igen at stå i spidsen for de visioner Venstre har for Tårnby Kommune. Foran er nu en stor opgave med at samle et stærkt hold af kandidater, og et stort ansvar for at samle alle gode kræfter, der vil være med til at gøre Tårnby Kommune til en endnu bedre kommune for alle borgere at bo i”.

Sådan lød det fra Frants Nielsen, da han blev genvalgt som borgmesterkandidat for Venstre.

Det er tredje gang Frants Nielsen stiller op til kommunalbestyrelsen. I 2013 var det med en flot opbakning på mere end 1.500 personlige stemmer, der medførte en fordobling af antallet af Venstrefolk i kommunalbestyrelsen.

Frants Nielsen arbejder til daglig som administrerende direktør for Dorte Mandrup Arkitekter. I kommunalbestyrelsen er han medlem af Økonomiudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget samt Bygge- og Ejendomsudvalget. Han lægger da heller ikke skjul på, at han har store planer for byudvikling i Tårnby.

Tårnby er et smørhul
”Tårnby er placeret i et smørhul mellem København og Malmø med lufthavn, motorvej og et stærkt internationalt miljø. Vi har alle muligheder for at bringe os i spil til flere moderne arbejdspladser, der kan sikre finansieringen af en høj standard for vores offentlige service som skoler, omsorg og et rigt foreningsliv. Hvis Tårnby også skal være et godt sted at bo for de, der har det svært, må vi være fremme i skoen, og have visioner for hvad vi skal leve af om ti eller tyve år”.

Flere nyheder om Politik

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk