Danmarksmesterskab i beachvolley på Amager Strand 13.-14. august

I weekenden den 13.-14. august vil der blive kæmpet om danmarksmesterskabet i beachvolley på Amager Strand, når Danish Beachvolley Tour 2016 afsluttes med et brag af et finalestævne.

dm beach volley amager strand

Amager Strand vil være fyldt med lækre solbrune spillere, flot beachvolley og fed stemning med DJ og musik, når Danmarksmesterskabet i beachvolley på afvikles den 13.-14. august.

Der spilles kampe hele lørdag og søndag, indtil de afgørende finalekampe søndag eftermiddag, hvor dame- og herre-danmarksmestrene i beachvolley findes. Der er også anden underholdning, bl.a. med konkurencer for de yngre med lækre præmier, der afvikles flere gange dagligt.

Stævnet bliver dækket af flere medier herunder Zibrasport, Eurosport, Eventmedia og TV2 Lorry, som du kan følge med i før,under og efter stævnet.

Gratis entré til DM i Beach Volley på Amager Strand

Alle er velkommen på stranden, hvor der er gratis entré, og der er mulighed for at købe lækker mad, drikke og sødt fra Amager Volleyball Klubs bod. Omkring centre court er der opstillet tribune, hvor man kan se eliten af dansk beachvolleyball dyste i intense dueller og langs hele stranden afvikles kampe i divisionsrækkerne. I alt deltager over 300 spillere i stævnet.

Stævnet afvikles ved Amager Strandvej 190, som du kan finde på venstre side af Amager Strandvej lige efter Italiensvej, når du kører mod syd (fra Københavns centrum) og på højre side, hvis du kommer fra motorvejen ved Kastrup lufthavn.

 

Foto: Eigil Mølvig Jensen

Flere nyheder om Sport

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk