Marie vandt: Skal med på hundeslædetur

26-årige Marie Tvarnø vandt afstemningen om at komme med på Fjällräven Polar 2017

Marie Tvarnoe 4 NET

Det lykkedes. 26-årige Marie Tvarnø fra Amager vandt afstemningen om en plads på Fjällräven Polar 2017. Dermed er hun en af to danskere, som til april skal med på en 300 km rejse med hundeslæde fra Norge til Sverige.

9945 stemmer fik Marie og vandt dermed afstemningen med 1600 stemmer ned til nr. to dansker på listen.

”Folk skal ikke komme her og tro at de kan slå en amarkaner ;),” skriver Marie i en mail til redaktionen.

Marie Tvarnø læser ernæring og sundhed på Professionshøjskolen Metropol og har studiejob på Folketearet. Syv-ti uger om året tilbringer hun dog på ski som skiinstruktør, og hun har siden sin barndom været fascineret af hundeslæder. Så muligheden for at komme på en fem dages rejse med hundeslæde gennem noget af Nordens vildeste natur, var så tillokkende, at Marie meldte sig konkurrencen hos Fjällräven Polar.

Fjällräven Polar 2017 finder sted 3.-8. april 2017. /trol

Flere nyheder om Natur

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk