S klar med borgmesterkandidat i Tårnby

Den 50-årige elektriker og 1. viceborgmester Allan Steenberg Andersen er enstemmigt valgt som Socialdemokratiets bud på Tårnbys næste borgmester

Allan Steenberg Andersen NET

Socialdemokratiet i Tårnby har fundet deres bud på en afløser for borgmester Henrik Zimino, som for nylig meddelte at han ikke genopstiller. Det drejer sig ikke overraskende om 1. viceborgmester Allan Steenberg Andersen, der er valgt enstemmigtt som partiets nye borgmesterkandidat.

”Allan er garant for et bredt politisk samarbejde i kommunen, og han har allerede vist, at han med sin politiske forståelse og benhårdt arbejde kan levere gode socialdemokratiske løsninger for Tårnbys borgere,” siger formanden for fællesledelsen hos Socialdemokraterne i Tårnby Kommune, Jeppe Wahl-Brink.
Allan Steenberg Andersen erklærer sig stolt og beæret over opbakningen.

”Jeg vil arbejde hårdt for at leve op til tilliden, og jeg ser frem til at stå i spidsen for de socialdemokratiske visioner for Tårnby,” siger Allan Steenberg Andersen i en pressemeddelelse.

50-årige Allan Steenberg Andersen er uddannet elektriker og arbejder til daglig som forbundssekretær i fagforbundet Dansk El-Forbund. Han er født og opvokset på Amager og blev valgt i 2006 valgt ind i kommunalbestyrelsen, hvor han blandt andet er formand for Børne- og Skoleudvalget og medlem af Økonomiudvalget.

Nej til minuttyrani

Allan Steenberg Andersen siger om sine mærkesager, at han bl.a. har fokus på skolepolitik, på at få flere unge i arbejde eller i en ungdomsuddannelse. Andre emner som optager S-borgmesterkandidaten er bolig- og byfornyelsesprojekter, kultur- og fritidsområdet, miljø, værn mod social dumping, fastholdelse af den ansvarlige økonomiske politik og en styrkelse af erhvervslivet i Tårnby.

”Og så er en af mine kæpheste, at jeg vil bekæmpe unødig detailstyring og minuttyrani i form af alt det der ’New Public Management’. Altså, mindre kontrol og dokumentationskrav til de ansatte, så vi får mere tid til kerneopgaverne og til at yde en god service til kommunens borgere. Det er ikke et opgør med dokumentation, men mod hvad vi dokumenterer,” siger den nye borgmesterkandidat. /trol

Flere nyheder om Politik

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk