Her er Ny Islands Brygge Skole

Københavns Kommune har udpeget MT Højgaard som totalentreprenør på den nye tilføjelse til Islands Brygge Skole

Ny Islands Brygge Skole

Sådan kommer den til at se ud, Ny Islands Brygge Skole, som skal stå klar til skolestart i 2020. Skolen er en tilføjelse til den eksisterende Islands Brygge Skole. Den bliver på 10.000 kvadratmeter og skal huse 784 elever fra 6.-9. klasse samt personale og en idrætshal.
MT Højgaard bliver totalentreprenør på skolebyggeriet. MT Højgaard har udarbejdet vinderforslaget i samarbejde med arkitekterne i C.F. Møller, og sammen har de lagt vægt på, at ”løsningerne i byggeriet er totaløkonomisk fornuftige og driftsvenlige”, som det hedder i en pressemeddelelse.
”Vi vil skabe en skole i høj kvalitet for både lærere, elever og personale, som lægger op til leg og læring med særligt fokus på indeklima og et godt udemiljø. Skolen skal samtidig være samlingssted for det lokale forenings- og idrætsliv, og derfor bliver der let tilgængelighed og åbenhed i stueetagen, så udefrakommende føler sig velkomne på skolen,” siger Martin Lose, der er sektionsdirektør i MT Højgaard. /trol
BILLEDTEKST:

Flere nyheder om Skole og uddannelse

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk