Ørestadsløbet for 19. gang

Amager Atletik Club inviterer til 10 km og halvmaraton med start og slut ved Ørestad Metro Station onsdag den 21. juni

Ørestadsløbet2017

Er du i form til at løbe halvmaraton eller 10 km? Så kan du løbe en tur sammen med 4-500 andre løbere onsdag den 21. juni. Den dag skyder Amager Atletik Club nemlig årets Ørestadsløbet i gang for 19. gang.

Løbet er for motionister på alle niveauer.  Starten til halvmaratonløbet går kl. 18.30 og 15 minutter senere skydes 10 km-løbet i gang.

Der er start og mål ved Ørestad Metro station lige over for Fields. Begge ruter går med ruter ude i den smukke natur på Vestamager. På 1/2 marathonløbet kommer man desuden over på Valby/Hvidovre siden via motorvejsbroen og jernbanebroen. Stort set hele ruten på løbene er helt fri for biler, bortset fra i forbindelse med starten.

Se diverse info om tilmelding og andet på www.amageratletik.dk

Flere nyheder om Fritid

Andre nyheder fra amagerlokalavis.dk