Kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

For annoncering kontakt da bladchef Annette Niebuhr på 23 37 50 22 eller annette@amagerlokalavis.dk.

Har du en god historie, du vil tippe os om, en kommentar eller et debatindlæg, så skriv til chefredaktør Steen Trolle på redaktionen@amagerlokalavis.dk eller ring på 29 29 45 59.

Bemærk: Hvis du vil melde, at du mangler at modtage din avis, bør du venligst skrive til denne mail: annette@amagerlokalavis.dk

Handelsbetingelser og-vilkår for annoncering i Amager Lokalavis/Kend din Bydel ApS (Lokalavisen Amager)

  • Amager Lokalavis/Kend din Bydel ApS (Lokalavisen Amager)
  • CVR. nr. 36020555
  • Islands Brygge 43 - 2300 København S
  • Tlf. 23 37 50 22 : mail info@amagerlokalavis.dk
  • Ansvarshavende redaktør Steen Trolle- redaktionen@amagerlokalavis.dk mobil 29 29 45 59
  • Bladchef  Annette Niebuhr – annette@amagerlokalavis.dk, mobil 23 37 50 22

Lokalavisen Amager udkommer i ulige uger på hele Amager til samtlige husstande, forretninger og kontorer i et trykoplag på ca. 68.000 eksemplarer. Avisen omdeles af PostNord.

Lokalavisen Amager lægger hovedvægten på aktiviteter i lokalområdet Biler, Bolig og Livsstils stof. Lokalavisen Amager påtager sig intet ansvar for fejl i tekst og annoncer, uopfordret indsendt materiale og foto, kan bruges frit af redaktionen. Lokalavisen Amager/ Amager Lokalavis/Kend din Bydel ApS  er upolitisk, og enhver artikel bragt i avisen er ikke et udtryk for avisens holdning. Erhvervsmæssig affotografering af Lokalavisen Amagers tekst og annoncer er ikke tilladt. Avisen påtager sig intet ansvar for foto, tekster eller øvrigt materiale, der uopfordret fremsendes til avisen, og hvis det bliver bragt udløser det på ingen måde honorar til indsenderen.

Handels- og Betalingsbetingelser:

Alle kunder har fra fakturadag + 8 dages betalingsfrist, men mindre der skriftlig er aftalt andet. Ved betaling efter forfalds dato beregnes gebyr med kr. 100,00 + 2 % rente af restbeløbet af den til enhver tid restsum, pr. påbegyndt måned.  Evt. renter afskrives først, og derefter af gælden. Ved for sen betaling bortfalder samtlige rabataftaler og der efterfaktureres det fulde beløb. Eventuelle klager over en annonce fejl mv., skal indgives skriftligt senest 4 dage efter indrykningen.