I løbet af det kommende år vil der være masser musikalske begivenheder på Amager. Der er faktisk så mange koncerter at det er umuligt at nævne dem alle i en artikel, men i stedet kan du læse lidt om de kommende begivenheder og hvilke steder, man kan se koncert på Amager.

Amager Bio on tour

Østkyst Hustlers tager med Amager Bio on Tour til Den Grå Hal

Mens folkene fra Amager Bio måske er taget i IKEA i forbindelse med ombygning af spillestedet, så tager Amager Bio på tour til blandt andet Den Grå Hal. Det er blandt andet Amager Bio, der står bag organisationen, når den danske rapgruppe Østkyst Hustlers spiller i Den Grå Hal den 10. november 2018.

Mariah Carey synger julen ind i Royal Arena

Mariah Carey har tidligere været på juleturnè hjemme i USA. Der var blandt andet Mariah Carey koncert i Beacon Theater tilbage i 2014 hvor hun sang sange som ”All I want for Christmas” og ”Silent Night”, som er blandt de sange, der stammer fra hendes to julealbums ”Merry Christmas” (1994) og ”Merry Christmas II You” (2010). Det er disse sange, som du kan opleve live, når den amerikanske diva synger julen ind i Royal Arena den 4. december 2018.

Twenty One Pilots står for det første show i Royal Arena i 2019

Der er VM i herrehåndbold i Royal Arena mellem den 10. januar og 27. januar 2019. Det betyder at det første musikalske event i arenaen i 2019 på Ørestaden bliver med Twenty One Pilots, som kommer på besøg den 11. februar 2019.

Twenty One Pilots er en amerikansk popduo, der består af Tyler Joseph og Josh Dun, som har udgivet to albums. Duoen har været i Danmark af flere omgange, men det er første gang at de kommer til at stå på den store scene i Royal Arena.

”Heathens” sangerne er dog efterhånden vant til at optræde for store publikums og de har blandt andet stået på scenen på Loolapalooza , som er en af de mest populære festivals i verden. Sidste år vandt duoen deres første Grammy Award for bedste popdue/gruppeoptræden for storhittet ”Stressed Out”. Der er stadigvæk billetter tilbage til koncerten i Royal Arena den 11. februar.