Hvis du endnu ikke har prøvet den lækre restaurant, John & Woo, så skal du se at få det gjort. Denne perle ligger på Amager, og den er stadig forholdsvis ny. Det er den tidligere professionelle bordtennisspiller Michael Maze, der står bag, og der er masser af lækker mad på programmet. Her kan man både få gode frokostretter og en hel masse dejlige måltider til aftensmad, og man kan både få burgere, salater og meget andet. Restauranten har en skøn placering lige midt på Amager, og den er allerede velbesøgt. Det gode ved stedet er også, at det ikke koster alt for mange penge at spise her, og man kan derfor sagtens besøge restauranten flere gange om ugen, såfremt man har lyst til det. Stemningen er god, og der er plads til, at man kan få en god snak med venner eller familie.

Hvis man læser med i de lokale nyheder, så vil man også kunne se, at restauranten har fået rigtig gode anmeldelser. Den er dermed helt bestemt et besøg værd.

Nyd også de dejlige omgivelser

Når man lægger et besøg forbi John & Woo, så må man også huske at få alt det bedste fra Amager med. Man kan gå en dejlig tur i området, og det er der god tid til, da restauranten holder åbent det meste af dagen. Man kan derfor både gå før og efter, at man nyder en dejlig middag. Der er god betjening på stedet, og for mange kan det være en fornøjelse at gå en god snak med Michael Maze eller hans kompagnon. Det må siges, at stedet er vellykket, og har man endnu ikke været her, så kan man godt glæde sig til at smage på mad, der er lidt udover det sædvanlige. Man bliver ikke skuffet, når man kommer her.